dissabte, 4 d’agost del 2012

Dia 3: L'excursió

Avui ens hem llevat i hem fet la gimnàstica, la pregària del matí i hem esmorzat.

A la hora d'esmorzar ens han donat la gran notícia: AVUI ANEM D'EXCURSIÓ!!!!! (ens ha fet tanta il·lusió a tots... jejejeje). Així que per marxar hem anat a fer-nos la motxilla. Els Guilles i Sukes hem tingut més sort, ja que ens porten els sacs i les esterilles amb cotxe. Ara bé, els Pikes i els Espies hem de carregar´nos tot el material.

Després de fer les motxilles hem netejat la casa per deixar-la ben bonica, i en marxa. Els grups hem anat als llocs següents:
GUILLES:
Hem sortit de la casa Mas Pinadella i hem pujat fins a la Serradebosc, hem anat cap a coll Joell on hem dinat, i finalment cap al Puig de cal Xicot (on hem dormit). Demà anirem directament d'aquí a la casa Mas Pinadella, que és un tros molt i molt curtet.



SUKES i PIKES:
Teníem previstes dues rutes molt similars amb alguna diferència, però al final sobre la marxa hem decidit unir-nos. La diferència és que els Pikes anàvem carregats amb les esterilles i els sacs mentre que els Sukes, com que són més petits, no anaven tan carregats. La Ruta que s'ha fet és sortint de la casa cap a Sant Joan les Fonts (on hem dinat), hem anat al riuet que hi ha allà (riera de Bianya), hem pujat (i mai millor dit, per què no sabeu com pujava) cap al Mas Safont , Vivers, Puig Canadell (on ens hem quedat a dormir) i demà d'aquí baixarem per Can Gin de Baix, Castellfollit de la Roca i finalment cap a la casa directament.





ESPIES:
Els espies hem fet una ruta lineal (anar i tornar gairebé pel mateix lloc). La nostra ruta se simplifica dient que hem anat de la casa a Santa Pau i tornar (amb la parada intermitja per a dormir).

Tots els grups hem dormit al cel ras, ja que feia molt bona nit (no feia excessiu fred, i no hi havia cap núvol). Llàstima (entre cometes) que hi havia lluna plena i no es veien massa les estrelles, però feia una nit genial. A més, això de dormir amb la companyia dels animalets del bosc, sempre és una experiència interessant.