dimecres, 8 d’agost del 2012

Dia 7: Jornades esportives

Avui al principi ha estat com sempre: llevar-nos, gimnàstica, canviar-nos, pregària de matí i esmorzar.

El que ha canviat és que l'activitat de matí i de tarda ha estat per grups de serveis (amb les edats barrejades). Hem fet una competició primer tots contra tots i després cada grup per separat. Les proves eren per exemple fer cursa de sacs, estirar la corda, afeitar globus, llençar una bamba el més lluny possible...

Al final de tot, degut a que ho hem fet molt bé i ens hem portat genial, hem guanyat una polsera super xula que té un ninotet amb forma de nen amb una pilota sota el braç.

A la nit, després de sopar hem trobat una notícia bomba. És la notícia que ens explcava el que realment va passar fa 150 anys, quan van escriure els llibres d'actes. Anava sobre la mort de tota una família d'una masia propera.

Els Pikes hem fet una activitat a la nit en la que ens han fet un ensurt. Han aparegut 2 persones vestides amb una túnica, i ens pensàvem que ens volien fer mal. Al final ha resultat que eren el Nil i el Shanika que ens volien espantar...

Demà intentaré penar fotos de tot això que vaig explicant, però la velocitat de l'internet no ho facilita.

1 comentari:

Pat ha dit...

Gràcies per penjar fotos i explicar novetats, realment es troba molt a faltar tenir notícies. Petons per tots i per la Laia un muakkk enorme!!!!!
Pat.