dijous, 2 d’agost del 2012

Dia 2: Les antorxes

Bones!!!

Avui al matí, en llevar-nos hem sortit a fer una mica de gimnàstica amb pijames per a començar a activar-nos. En acabat, hem anat a vestir-nos, esmorzar, endreçar les habitacions i fer serveis. Hem netejat tan bé la casa, que fins i tot la propietària de la casa ens ha felicitat!!!!



A la hora de l'activitat, hem hagut de canviar els plans. Hem trobat polls a molts infants, i en comptes de fer l'activitat normal hem optat per fer una sessió de desinfestació de polls. Hem estat fent el tractament, treient els ous amb les pintes de 1000 púes... Ja veureu la pinta que feiem. Semblava un taller de perruqueria, jejejeje. Ara ja estan els caps molt nets, anirem fent el seguiment i a veure si podem erradicar la invasió.

A la hora de dinar hem menjat amanida, macarrons i pollastre. Estava molt bo!!! De fet, pel menjar no ens podem queixar, ja que ens cuiden moltíssim i tot està per llepar-se'n els dits.

A la tarda hem acabat de fer els tractaments a 4 que quedàven i la resta hem fet activitat normal i corrent. Els sukes hem fet una guerra d'embrutar-nos. Hem acabat tan bruts que hem hagut de llençar la roba!!!

Recordeu el llibre d'actes que ens vam trobar ahir?? L'hem llegit una mica, i parla d'unes reunions de fa molts anys. Doncs bé, en una d'elles parlava que a una masia veïna els passaven coses rares, i que van posar-se uns llums per a protegir-se. Nosaltres per si un cas, hem comprat unes torxes de jardí per què ens protegeixin. A més, queden molt boniques!!!

Avui alguns us trobem a faltar. Ens han agafat mals de panxes i mals de cap sospitosos... Com és normal, a la nit sempre pensen molt en els papis i les mamis...

A veure què ens passa demà... A reveure!!!!